Mercurs 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gouden sponsors

Aldipress is al 50 jaar lang hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trademarketing van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels bestemd voor de losse verkoop. Als partner voor zowel uitgevers als retailers draagt Aldipress zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentaties en promoties. Aldipress verzorgt de distributie van ruim 1.000 verschillende titels. Hieronder vallen wekelijkse en maandelijkse tijdschriften, maar ook minder frequent verschijnende uitgaven zoals agenda’s en vakantieboeken.

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Al ruim 220 jaar bezorgen we bijzondere momenten. Om de favoriete bezorger te zijn, maken we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk. We vernieuwen door moderne logistiek en communicatiekanalen te combineren. Elke dag kijken we hoe het beter kan. Wij geloven in de kracht van de brievenbus en verbinden verzenders en ontvangers met effectieve communicatie- en bezorgoplossingen. Zo krijgt elke boodschap de impact en aandacht die ze verdient.

Lucas-Ooms Fonds

Het Lucas-Ooms Fonds (LOF-fonds) stelt zich ten doel het stimuleren van het fenomeen ‘Tijdschrift’ en de tijdschriftjournalistiek in de breedste en modernste zin van het woord, dat wil zeggen in schrift en beeld, in print en digitaal en inclusief fotojournalistiek, grafische vormgeving en web-uitingen.