Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar

Aldipress lanceert met trots en in samenwerking met de Magazine Media Associatie (MMA) de Alidipress Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019.

Wie wint de Aldipress Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019? De retailer met het beste initiatief dat een positieve bijdrage aan de categorie tijdschriften heeft geleverd, maakt kans op deze mooie erkenning! De Mercurs zijn dé prijzen binnen de tijdschriftenbranche, maar zonder bevlogen retailer, is er geen verkoop. Om die reden heeft Aldipress deze belangrijke categorie geadopteerd.

Retailformules en onafhankelijke winkels kunnen meedingen en de winnaar krijgt het felbegeerde Mercur beeldje, dat wordt uitgereikt op 12 december in het DeLaMar theater Amsterdam, en een bedrag van EUR 2.500 ter besteding aan de tijdschriftencategorie.

Inschrijven

Inschrijven voor deze Mercur is openbaar en kosteloos via de speciale Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019 website van Aldipress. Let op: de inzendingen voor de categorie Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019 dienen uiterlijk woensdag 9 oktober a.s. bij de Aldipress organisatie binnen te zijn.

Bekendmaking genomineerden

Op 8 november wordt er bekend gemaakt welke inzendingen genomineerd zijn voor het winnen van de Mercur. Na deze datum zal de vakjury contact zoeken met de genomineerden en krijgen zij de mogelijkheid om de inzending toe te lichten aan de jury.

De jury

De inzendingen worden door een jury beoordeeld. De jury bestaat uit twee retaildeskundigen, twee uitgevers en twee Aldipress medewerkers.

Uitreiking Mercurs 2019

De uitreiking van de Mercurs vindt plaats op donderdag 12 december in het DeLaMar theater te Amsterdam. Voor elke genomineerde retailer stelt Aldipress vier toegangskaarten voor de uitreiking ter beschikking.

Over Aldipress

Aldipress is al 50 jaar lang hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trademarketing van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels bestemd voor de losse verkoop. Aldipress is partner voor uitgevers en retailers en draagt zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van onder meer assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentaties en promoties.

Meer informatie over Aldipress en de Aldipress Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2019 is hier te vinden.