Mercurs 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gouden sponsors

Aldipress is al 50 jaar lang hét kenniscentrum op het gebied van Distributie en Trademarketing van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels bestemd voor de losse verkoop. Als partner voor zowel uitgevers als retailers draagt Aldipress zorg voor het vinden van efficiënte oplossingen op het gebied van assortimentsmanagement, oplagebeheer, schappresentaties en promoties. Aldipress verzorgt de distributie van ruim 1.000 verschillende titels. Hieronder vallen wekelijkse en maandelijkse tijdschriften, maar ook minder frequent verschijnende uitgaven zoals agenda’s en vakantieboeken.

Corelio Printing is het verlengstuk van de uitgever van tijdschriften. Met onze nieuwe slogan ‘celebrate print’ willen wij aantonen dat print blijft. Want… hoe langer een technologie bestaat, hoe langer ze ook zal bestaan. Corelio Printing helpt u met al uw rotatiedrukwerk en bundelt voortdurend zijn krachten om u de beste, marktconforme prijs en service te bieden. Daarom is Corelio Printing de ideale, betrouwbare partner voor al uw drukwerk. We willen samen met de tijdschriftenmakers ‘celebrate print’ elke dag waarmaken!

Betapress is in 40 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende, full service partner in de volle, dynamische tijdschriftenmarkt. Zowel voor uitgevers in eigen land als ver daarbuiten. Onder regie van Betapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar duizenden verkooppunten in Nederland en België.  De juiste titel of product, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid: daar draait het om. Betapress kent de retailmarkt, maar signaleert ook trends en houdt de marktontwikkelingen in binnen- en buitenland haarscherp in de gaten.

Lucas-Ooms Fonds

Het Lucas-Ooms Fonds (LOF-fonds) stelt zich ten doel het stimuleren van het fenomeen ‘Tijdschrift’ en de tijdschriftjournalistiek in de breedste en modernste zin van het woord, dat wil zeggen in schrift en beeld, in print en digitaal en inclusief fotojournalistiek, grafische vormgeving en web-uitingen.

PostNL

Wij zijn PostNL. We zijn de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers van post en pakketten, tussen de fysieke en de online wereld. We maken communicatie mogelijk tussen mensen en bedrijven, op alle mogelijke manieren. In onze dienstverlening zetten we altijd een stap extra voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van naadloze e-commercediensten of het bezorgen van uw magazines: wij voldoen altijd aan de hoogste leveringsstandaarden. Zelfs tijdens piekuren en onder alle weersomstandigheden. Wij hebben passie voor onze klanten en komen onze beloftes na.