Mercurs 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors

Aldipress is marktleider op het gebied van trademarketing en distributie van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels voor de losse verkoop.
Het assortiment van Aldipress bestaat uit 1100 titels van 120 verschillende uitgevers.
Als schakel tussen uitgever, retailer en consument weet Aldipress door de inzet van unieke instrumenten de verkoop van tijdschriften een impuls te geven.

.

Corelio Printing is het verlengstuk van de uitgever van tijdschriften. Met onze nieuwe slogan ‘celebrate print’ willen wij aantonen dat print blijft. Want… hoe langer een technologie bestaat, hoe langer ze ook zal bestaan. Corelio Printing helpt u met al uw rotatiedrukwerk en bundelt voortdurend zijn krachten om u de beste, marktconforme prijs en service te bieden. Daarom is Corelio Printing de ideale, betrouwbare partner voor al uw drukwerk. We willen samen met de tijdschriftenmakers ‘celebrate print’ elke dag waarmaken!

Betapress is in 40 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende, full service partner in de volle, dynamische tijdschriftenmarkt. Zowel voor uitgevers in eigen land als ver daarbuiten. Onder regie van Betapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar duizenden verkooppunten in Nederland en België.  De juiste titel of product, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid: daar draait het om. Betapress kent de retailmarkt, maar signaleert ook trends en houdt de marktontwikkelingen in binnen- en buitenland haarscherp in de gaten.

Het Lucas-Ooms Fonds (LOF-fonds) stelt zich ten doel het stimuleren van het fenomeen ‘Tijdschrift’ en de tijdschriftjournalistiek in de breedste en modernste zin van het woord, dat wil zeggen in schrift en beeld, in print en digitaal en inclusief fotojournalistiek, grafische vormgeving en web-uitingen.